Lördag.

Jag skulle verkligen behöva lite energi till slutspurten av skola innan julen. Men vem försöker man lura? Det är ju samma sak varje år.. Man försöker göra klart mycket innan jul, men när tentor och andra inlämningar är efter jul så blir det ju ändå att det successivt under julen byggs på med stress stress stress. Varför inte börja skolan en vecka tidigare och klämma in tentorna innan jul? Det hade varit så himla mycket bättre att få vara HELT ledig. Jag har inte varit HELT ledig sen jag slutade grundskolan - hur känns det egentligen? Även om jag tagit ledigt, så har det alltid funnits någon som jag kunde ha gjort, fast hoppat över. Vissa såna saker ligger fortfarande mig i hälarna och drar, andra har jag tagit mig förbi - men det dyker ju alltid upp mer och mer. Tänk om man bara behövde sova en timme om dygnet? Det skulle verkligen behövas nu - jag önskar mig mer tid i julklapp. Om tomten läser detta så behöver jag julklappen i förskott tack.

Idag har jag varit på Ikea och fixat några saker.. Och så köpte jag lite saker i deras "matshop" där utanför. Blåbärssylten som jag alltid köper där är den godaste jag någonsin köpt, den rekommenderas verkligen. Förmodligen är det väl för att det är så mycket socker i den, men samtidigt så gillar jag den också för att den verkligen smakar blåbär. Köpte kardemummaskorpor också som var goda. Så åk och handla mat på Ikea nu.
Å, ja ni märker ju hur mycket jag orkar skriva om nu "åk och handla skorpor på Ikea". Näe, nu ska jag ladda inför tvättiden som startar om ungefär 50 min. Hej hej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0