Måndag: Hofors

Vi befinner oss sen i fredags i Hofors för julfirande och "lov". Så mycket lov man nu kan ha innan tentor och inlämningar. Det är så mycket mycket snö och kallt som bara den, helt underbart - precis som det ska vara!
Leia är inte alls speciellt glad åt kylan.. 17-18 minusgrader är inget att hurra för enligt henne (trots att snön är väldigt rolig) och ärligt talat så skulle det nog ha räckt med en 5-6 minusgrader. Så vi har köpt ett mer täckande fleecetäcke åt henne (tack för tipset till Atlas matte, Therese).
Igår var det faktiskt 5-6 minus och då tog jag, Björn och Leia en "morgon"promenad i snön - en runda kring värnaskolan inne i trollskogen, eller vad den nu kallas.

Jag hittade en stjärtlapp som vi provåkte på. Här är Björn och en tokig Leia.

Sötnosen sitter och väntar på godis.

Massa snö. Och konstig min, är inte riktigt med där.

Mina två finaste i snön.

 


Förutom det så var jag på julshow på folkets hus med syster och mina två finaste vänner i fredags. Rätt kul show även om jag gillade det året då syrran var med bättre. Det kändes som att det var lite högre standard då på något sätt, nu var det liksom lite mellan-högstadieframförande över det hela. Men alla var jättebra på att sjunga och dansa, så överlag var det kul!
På lördagen åkte jag och Björn till Gävle. Stannade först och inhandlade massa saker till Leia, täcke, godsaker och leksaker. Sen åkte vi och åt på Church street saloon, såå gott där - som alltid! Om man någonsin är i Gävle bör det inte missas.. Det gäller förstås om man gillar amerikanskinspirerad mat med stora köttstekar, dollarchips, majskolvar, massa dipsåser, tallrikar stora som fat och så vidare och så vidare. Ujuj. Ja, det är inte så att man orkar äta där alltför ofta, blir mätt för ett långt tag framöver.
Sen såg vi Luftslottet som sprängdes. Lätt den bästa filmen av de tre! Av böckerna var den andra boken bäst så man förväntade sig att det skulle vara lika med filmerna, men icke.

Nåja, nu ska jag pyssla vidare med något. Hej hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0