Onsdag: Dagen före..

Imorse vaknade jag en stund efter fem av att Björn gick upp.. Han kunde inte sova mer. Det kunde inte jag heller, när jag väl blivit väckt. Först trodde jag att jag kunde det. Sen när Björn tagit med sig datorn till ett annat rum och jag och Leia blev kvar så ville inte riktigt Leia vara med på det. Nu var ju hon också vaken och pigg liksom! Så efter otåliga trampanden runt i sängen som resulterade i att hon stod på nattduksbordet och kikade ut på räven i snön utanför fönstret och gav ifrån sig små puffande ljud (räven stannade då till och tittade mot oss en stund) så fick Björn ta henne. Hon trampade dock runt bra mycket där ute också och tryckte nosen mot dörrspringan in till mig och blåste, så jag gav upp mina sömnförsök. Läste ut New moon-boken och fick frukost i sängen av min fina Björn vid sjutiden. Tittade på nyheterna då också. Sen somnade jag faktiskt om i kanske 1,5 timmar. Och sen var jag helt paj i huvudet. --- Ja , det var min morgon. Den kommer nog att gå till världshistorien.

Efter hundpromenad och lite prov av dataspel åkte jag hem och började slå in paket. Sen åkte vi till Anna, Lasse och Selina för glögg och lussebulle-fika. Och så hade jag och Soffa lite julklappar (främst till Selina dårå) som vi ville lämna. Soffa hade tagit med sig sin mammas vovve Vicky, vilket Leia inte var överdrivet förtjust i. Men det gick ju mer eller mindre, nog mest för att Vicky var ganska stilla och lät Leia nosa och så, men ändå så brast Leia ut i skallanfall då och då. Högre skall än Leias får man ju leta efter. Det är fint att se att Leia är försiktig med Selina iaf.. som att hon vet att det är en liten sjumånaders tjej. Fast en hel del hundslick i ansiktet fick hon ju dårå.
Jaja, slutet gott, allting gott.

Sen åkte vi till oss och fixade de sista julklapparna, Björn och Leia åkte och jag åt systers goda mat hon lagat. Lite senare tog syster och jag en promenad med gammelhunden och svängde förbi mormor för att lämna saker och hjälpa med tv:n. Sen gick vi hem och klädde granen. Sen har jag mest ätit godis. Tänkte ungefär som så att om jag äter massa godis idag, så behöver jag inte äta så mycket imorrn och får mer plats med den goda (polska) julmaten - alldeles underbart god är den. Så fint att man får två olika sorters julmat varje år.

Nu blir det film.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0