Onsdag: mellandag.

Ja, det får bli såna här en gång i veckan-inlägg. Har inte tid ju. Trots att det inte tar lång tid så känns det ändå som en stor grej av någon anledning.
Nu sitter jag och äter choklad i alla fall. Otippat? Känns som att man kontinuerligt stoppar i sig choklad under och efter julen.. alla chokladaskar och knäck dårå.
Julen var mysig. Vi var bara jag och mam och pap och syster och mormor (annars är ju Uppsala-gänget här) men det var lugnt och mysigt.
Juldagen blev lugn - jag har tyckt att det varit rätt jobbigt ute på juldagen (känns som att jag börjat festa klart efter allt ständigt festande när man var yngre?) för det är så jäkla mycket folk så jag skippade utgång. Ångrar mig liiite i efterhand efter att ha hört hur ovanligt kul alla tyckte att det var. Men men, men kan ju inte få allt.

Annars är det mest umgänge med familjen och vännerna som man pysslat med.
Jag och Björn åkte in till Falun i förrgår och shoppade lite på mellandagsrean också. Tror dock inte att någon av mina 5-6 shoppingpåsar hade ett rea-plagg i sig iofs..

Det är såå fint ute också. Snöat har det gjort ännu mer och idag lyser solen. Synd bara att det är 20 minusgrader och att Leia tvärvänder i dörren men.. Man får väl njuta av vädret på något annat sätt.

Lite bilder från den senaste veckan..






Leia. Hjälpa mig med skola?


eller inte..


Fler bilder kommer sen..!

Kommentarer
Postat av: kim

vilken sötnos hon är!

2010-01-01 @ 21:31:28
URL: http://inspire.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0