Söndag.

Märks det något sorts mönster i mina rubriker? Ja, jag har så dålig fantasi och så kan jag tycka att det är jobbigt att ibland inte veta vilken dag det är när man läser ett inlägg, så jag skriver det. Enkelt dårå. Tråkigt också dårå.

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, men jag har massa att göra hela tiden och när jag inte gör något så är jag såå trött. Har varit riktigt TRÖTT av vaccinet mot svininfluensan - är det någon mer som blivit så? Konstant trötthet gör att allt som ska göras görs under så mycket längre tid. Därför har jag inte tid att göra sånt som är trevligt, som att skriva här.

Kommande veckan är full med skola - jag måste få bort så mycket som möjligt inför jullovet, för då kommer jag ju ha fullt upp med vänner, julmys, familj, hundar, filmer, snö (hoppas jag!?), skidor (om det förra finns), trevliga middagar och massa annat. Sen har jag julklappar att fixa.. åå. Tiden går för snabbt.

Jaja, nu måste jag göra annat.. Här kommer några bilder på det jag har haft för mig senaste dagarna:







Gått på krävande (och också underbara) promenader. Leia suger ur mig all energi när vi kämpar. Vi jobbar mot varann när vi borde jobba med varann.. men hur gör man henne mindre entusiastisk för alla dofter och alla saker som är roliga att smaka på/bita i/leka med? Jag menar, hon är ett år gammal, tonåring och väldigt nyfiken och lekfull.. Det kanske är jag som måste bli roligare, men hur orkar man när hon bokstavligen drar ur mig all ork till det? Nåja, vi kämpar vidare..



Bakat drömmar (tack för tipset Anna!) som blev sjukt goda. Jag har tidigare alltid använt bakmargarin till allt, men senaste månaderna har jag gått över till smör (heter det "svenskt smör" kanske?). Lite dyrare, men det blir något helt annat i allt man använder det i. Har bakat nougatrutor också, helt okej att äta, men jag gör dem nog inte någon mer gång.



Adventsmys..



Imorse kom min gamla klasskompis Henriikka och hennes vovve Frida på heldagsbesök. Vi tog en långpromenad först, vilket var en av de värsta promenaderna jag nånsin gått med Leia - hon var helt omöjlig, attackerade mig om och om igen, drog och skällde då och då på Frida. Hemma lugnade de ner sig lite, men Frida vaktade noga sitt område och Leia puffade fram lite låga skall då och då. Nåja, i det stora hela så gick det fint! (Förutom promenaden). Jättetrevlig dag och säkert lärorikt för Leia också.

Ja, jag måste verkligen jobba med hunden, kan man ju dra en slutsats om efter detta inlägg. Jobba med skola måste jag verkligen också göra, börjar känna smått panik för allt som ska göras. Hjälp hjälp hjälp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0