Inget plugg idag heller..

Nej - jag vet inte om det har med att jag är/varit förkyld.. Men jag får inte igång mig själv. Känns som att man kan bli tokig för mindre.. Jag har inte tid att fördriva tiden på skräp! Hoppas på morgondagen istället då..

Idag har jag pysslat med .. ja, den här bloggen lite (det ska jag för övrigt fortsätta med, kan ju inte ha någon av de designer som finns att välja mellan.. måste in i koden och trixa lite..), varit och hälsat på min och Björns gran med Leia, och.. ja..? Lagat mat för en stund sen? Kebabtallrik dårå.. Jag är väldigt skeptiskt till det där frysta, råa kebabköttet man kan köpa och steka själv.. det känns som att det är massa läskiga saker i det.. smaken är inte heller toppen - men, det är ju faktiskt inte pizzeriornas kebabkött heller - och vem vet vad som finns i deras kött.

Det var jättemysigt ute vid Alsters herrgård med Leia i alla fall. Vi fick en häger (som verkar "bo" där, för man ser den nästan varje gång) att vända ett par gånger - stackarn fick inte vara ifred.. Titade till granen som sagt, den hade inte växt ett skvatt, lekte lite med en boll och försökte ta några foton.
Nu blir det till att kika lite på skolsaker, odla lite på farmen (ja, jag är beroende) och senare Idol och/eller film.




Kommentarer
Postat av: Tess

Åh älskar det svart vita kortet på Leia, hon är en sån skönhet! vill du ses någon dag med hundarna? Atlas är lite lugnare nu när han är kastrerad. hur går det annars med henne?



Kram / Therese & Atlas

2009-11-19 @ 18:13:33
URL: http://lindathereseandersson.webblogg.se/
Postat av: Alexandra, KAKHUSET

Vilken vacker hund! :)



svar: Vi tar aldrig bort kommentarer. Alla kommentarer finns kvar. Skolan har vi valt att inte inrikta oss på i bloggen. :)



Kram/Alexandra

2009-11-21 @ 13:16:56
URL: http://www.kakhusets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0