Sömnbrist, true blood (igen) och hej då Agria

Nej det går inte. Jag får inte True blood ur huvudet. Så jag testar nog en annan teknik mot helgen: fighting fire with fire. Jag börjar kolla om.
Säsong 1 är väldigt bra tycker jag - men lite väl mycket sex och sånt (eh) - säsong 2 är så mycket bättre. För ja, det är en hel del sex, alkohol och blod i True blood - det är ju vad hela serien är fylld med.
Men det jag gillar är karaktärerna som är ramarna för serien. De är intressanta (om än inte direkt komplexa..) och man gillar alla för olika saker.
Favoriten är Jason Stackhouse, så himla klockren och underhållande - i alla fall i säsong 2.. i säsong 1 gillar jag faktiskt Sookie, även om man efter säsong 1 blir lite mätt på hennes och Bills relation..
Men i alla fall - säsong 2 har mycket mer med vampyrerna att göra, och det är väl därför man tittar på en vampyrserie? Eller? Inte? - måste säga att i den här serien är människokaraktärerna mer spännande än vampyrerna, defenitivt. Nåja, kan inte förstå hur man ska kunna vänta ända till sommaren, eller mer, för säsong 3.


I övrigt planerar jag plugg, kvällskurs, storhandla mat (imorgon), mer plugg och att försöka fylla tiden där Björn är borta. Förmodligen blir det skola, filmer och Leia jag fyller upp den tiden med.
Jag har sovit väldigt dåligt senaste dagarna, så jag hoppas på att fylla ut den bristen också.

Skulle vilja börja med yoga eller liknande igen.. Så dumt att de tog bort det passet från universitetets idrottsförenings träningspass. Det beror väl på att det inte finns någon ledare kan jag tänka mig.. Men ändå. Kanske man skulle börja på en kurs på stan i vår? För nu finns väl ingen att hoppa på innan jul. Jag är för övrigt för fattig för det.
På tal om fattig så fick jag en räkning på hundförsäkringen från Agria igår.. Jag fick ett fint litet brev, där de lite smidigt och så skrev att det hade skett förändringar där de hade lagt till olika saker i försökringen och att de hade konverterat vår försäkring på Leia så att den så mycket som möjligt skulle likna den urspringliga vi haft i ett år.. Inget om att priset ändrats eller något förrän de skriver sin betalningsöversikt i slutet av brevet där det står "tidigare årspremie: X :-" och "årspremie: X+1000 :-". Ja, de har utan att meddela något eller kollat av om vi går med på det höjt vår försäkring med 1000 :- om året. Det är ganska mycket för en studerande.. Och säkert för många andra också. Irriterande..? Ja. Ska kolla upp vad andra försäkringsbolag har för piser. Tänk att det ska vara så jäkla dyrt att ha en hund. Det behöver ju inte vara det. Men försäkringsbolagen kan ju spela på människors känslor - för vem har hjärta att säga nej till sitt älskade djur när det behöver hjälp?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0