Torsdag - Planändringar

Det blir ingen tripp till Hofors för min del denna helg. Känns väldigt tråkigt, jag hade verkligen sett fram emot det! Men när Anna blev sjuk (som gjorde att den främsta anledningen till att jag skulle hem pajjade lite) så började jag fundera och det blev till slut för mycket som talade emot att åka den här helgen. Inte minst när det gäller pengar.. Det hade nästan blivit dyrare för mig att åka tåg nu själv (vill inte åka bil så långt själv med min ganska lilla långkörningserfarenhet + att det miljömässigt känns väldigt dumt) än vad det kostar för mig och Björn att åka bil tillsammans så..
MEN å andra sidan får jag vara här med mina älsklingar och får betydlig mer tid till plugg vilket verkligen behövs just - det är väldigt mycket för tillfället.
Fick (tog mig?) också tid till en ordentlig städning som tog hela min förmiddag.. dammsög, tvättade hundfiltar och andra filtar, städade och så.
Sen gick jag och Leia ut till "parken" som vi kallar en liten plätt här utanför, och lekte i snön. På ett ställe var det så djupt att jag sjönk ner med hela benen under snön! Galet mycket snö är det.. Leia började bete sig som när vi simmar och skulle klättra upp och putta på mig, hon tyckte nog att det blev lite väl djupt alltså..
När vi kommit in och jag stod och skrev en inköpslista i köket hörde jag plötsligt världens brak! Leia hade puttat ner två blomkrukor som kraschades sönder när hon skulle stå och kika ut genom fönstret. Normalt så får hon inte vara i soffan, men vi har "låtit" henne stå i den och titta ut någon stund om dagen. Nu räckte tydligen inte soffan utan hon skulle ställa sig så nära fönstret som möjligt. Hon blev rädd för krachen plus att jag slängde ur mig ett fy direkt och sen fick jag dra fram dammsugaren (som hon alltid håller behörigt avstånd till) så den lilla tokan ville inte vara närmare än längst bort i andra änden av lägenheten och kika fram medan jag städade upp röran. Efter det har hon varit väldigt lugn och inte ens tittat åt soffan. Jag vet inte om jag gjorde rätt med att skälla på henne men jag blev så ledsen när jag såg att en av krukorna var en speciell (ansiktskrukan till höger på bilden) som jag hittat på en secondhand för flera år sen och som är gjord av någon "privatperson".. Nåja, ingen kom till skada och nu är allt bra!
Nu ska jag försöka ta tag i lite vettiga saker och sen blir det ett träningspass ikväll också.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0