Fredag: ?

Man vet inte riktigt vilken dag i veckan det är, dagarna flyter helt ihop här i julledigheten. Men nu är ledigheten nästan slut.. Imorgon åker vi tillbaka till Karlstad. Jag har en hemtenta under den 4-8 så det bästa är nog att befinna sig hemma då, utan störningar och bland alla böcker som kanske kan hjälpa en att besvara frågorna.. eller vad det nu kommer att vara som man ska besvara.

Igår kväll var vi ett antal par hos Anna och Lasse för middag, spel och trevligheter. Alla par hade bakat en varsin paj, så med fem olika pajer, goda kalla såser och sallad blev det en hel del man stoppade i sig. Plus att Anna gjort en riktigt god cheesecake till efterrätt. Leia var med och det gick bra när Selinas leksaker tagits bort (mjukdjur är svåra att motstå tydligen..), hon verkade inte bry sig alls om de smällarna som smälldes under tiden vi var där. Vi åkte hem vid 23-tiden och då satte vi oss i soffan framför skansens inringning av det nya året, och sedan film. Vid tolvslaget gick Leia till olika fönster och tittade på fyrverkerierna som poffade här och där. Jag hade gärna sett att hon struntat i dem helt, men samtidigt så kan man inte "klandra" henne för att titta och lyssna på det när det inte är något som händer varje dag - hon satte sig framför fönstret och tittade som om hon såg på tv.. eller som ett barn som sitter och tittar på något spännande. Jag och Björn struntade helt i fyrverkerierna och fortsatte se på film i soffan - så jag hoppas att hon "fattade vinken".

Slänger upp lite fler bilder från julen.. Gott nytt år på er!!

Mina två finaste vänner med hunden Vicky och sötaste lilla flickan Selina. Vi hade lite julklappsutdelning för Selina dagen innan julafton.


Leia och Björn "kom förbi" en sväng på julaftonen för lite mys och så.



Systrar! Vi plus mamma spelade Alfapet här, jag var rätt trött som synes.. Men vann gjorde jag ju såklart ändå.. ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0