Lördag: igen.

Senaste tiden har ägnats åt skolarbete. En hel del faktiskt. Jag satt precis och tänkte på att vi kom tillbaka till K-stad för två veckor sen och jag har hunnit göra en hemtenta, skrivit ett projektarbete och haft seminariekväll i projektledning. Enligt mig är det mycket. Den här veckan har jag suttit många timmar med arbetet för att få det klart. Jag började ju för många veckor sen, men det lilla jag gjort totalt då kan man räkna på en vanlig skoldag (8 timmar) och arbetet är stort.. inte bara en veckas arbete, utan snarare tre-fyra. Sen har jag ju inte fått någon bedömning på det ännu, så jag ska väl inte bre på alltför mycket om hur jag slitit med det..

Vädret är i alla fall äntligen varmare så utevistelsen med Leia blir längre och trevligare, vilket är jätteskönt - hon försöker inte längre springa fram i kopplet hela promenaden! Det märks verkligen på henne att det varit kallt ute = korta promenader och att vi har mycket att göra = inte lika mycket lek och träning - hon är otroligt taggad och villig att träna då vi gör det! Man ser verkligen hur kul hon tycker att det är. Börjar fundera på om man ska ta och kolla upp någon hundkurs framöver. Vi har ju gått allmänlydnad 1, men då var hon lite konstig med löpet så vi tänkte köra den igen kanske. Det skulle vara bra med den typen av aktivering tror jag! Hoppas på att de hundträffar som Björn åkte på på torsdagar också kör igång snart också.

Idag ska jag försöka ta mig i kragen och börja plugga till tentan i projektledning som är nästa lördag. Tyvärr tycker jag att det är alldeles för kort tid att plugga till en tenta som är på 12 hp!!! HJÄLP säger jag bara, har aldrig gjort en så stor (1 heltidsvecka = 1,5 hp) NÅNSIN. Det går ju knappt att plugga till en tenta som är 4,5 p stor på två veckor, så hur ska jag då klara detta? På den öppna delen av utvärderingen i onsdags kom det dock fram att det var fler än jag som var förvånade över de fjuttiga poäng vi fick för det enorma arbetet vi gjort under hösten och att så många poäng lades på tentan. Så nästa kursomgång blir det nog bättre fördelat. Kul för dem.. Tack och lov för att jag har det rätt lugnt närmaste månaderna (och sen dubbelarbete sista perioden denna termin) så att jag inte har problem att plugga till omtentan om det skulle behövas.


Lite vinterpromenadbilder:






Hej hej, hej då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0