Torsdag - Varmt

Hej hej. Oj, nu är jag sämst med uppdateringar igen. Förra veckan på måndagen sist det skrevs något.
Sedan dess har jag tagit tillvara på min sista lediga vecka. Björn har varit bortrest några dagar också så jag och Leia har haft några dagar då vi badat, spårat (hon var huur duktig som helst.. JAG trodde att jag mindes hur jag gått spåret, och att hon gick fel, men hon följde mina snitslar, som jag hade hängt så att jag inte såg dem förrän några meter ifrån, perfekt!). Gjorde ett relativt rakt spår och sen ett till med en 90 graders vändning och det enda var att hon var ur spår kanske 2 meter snett två sekunder på det andra spåret. SÅ duktig. Igår var hon dock mindre duktig.. Jag och syster bestämde oss för att träna lite så det blev en joggtur med lite backträning och Leia var med. När vi joggade gick det bra, men upp och ner för backen hoppade hon och bet efter oss. Alltså LEKbet. Men så otroligt irriterande. Sen var hon helt bäng i huvudet hemma hos mamma och pappa också efter springturen och jag chansar på att hon var övertrött - då brukar hon bli så. Lite motsägelsefullt så, men hon gör faktiskt så för att visa att hon inte orkar mer.. Blir totalvalptokig med hopp och bit i händerna. Hon får följa med när det är svalare ute istället.

Annars har det blivit bad, sol och åter bad. Så skönt när man kommer igång och börjar bada så är det bara att hoppa i på någon sekund. Annars är jag ju badkrukan nummer ett, men nu är det lagom temperatur i vattnet och kroppen är van vid chocken verkar det som.

Började jobba i måndags och där är allt sig likt. Lite ombyggnad och omflytt, men annars är jobbet lika som tidigare och det tog inte lång tid innan jag var inne i det - jag som faktiskt var lite nervös då det var två år sen sist. Men lastbilarna ramlar in som vanligt, tröttheten är lika stor (förutom från tio i fyra när man nästan hänger på dörren) och snacket är likadant. Kul! Måste dock komma in i en bra sömn, för jag har varit SÅ trött..

I helgen är det tänkt att vi ska åka på lite bio. Nya Twilight dårå. Sen har det varit prat om Orsa björnpark, men det blir nog om någon vecka. Kanske tar en tur ut till Björns stuga istället.
Uppdaterar mer med bilder sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0