Fredag - Midsommar

Det är så skönt med sommar, helt underbart. MEN det finns ett par saker som gör att man tycker att det kan vara ganska jobbigt också. En av dem är myggen. Jag och Björn spenderade onsdagen till torsdagen i deras stuga, ungefär en mil ifrån Hofors. Nu har jag fler myggbett än jag ärligt talat någonsin har haft samtidigt i hela mitt liv. Det var väl delvis mitt fel som inte hade på mig något MyggA, när stugan ligger som den gör, men ändå.. Jag vaknade gång på gång där av det där hemska myggljudet och jag har nog dödat min kvot av myggor för ett par år framöver.
Men annars var det såå mysigt. Vi slappade mest, grillade, läste, var ut i båten, fiskade, badade (lite), badade Leia som TVÅ gånger rullade sig i skit som stank i en radie på 20 meter runt henne ungefär, åt sill och potäter, tittade på Leia som verkligen hoppade både högt och långt från bryggan när hon skulle bada - det ser så himla kul ut osv. Ett perfekt ställe att bo på året runt i mina ögon.. hoppas verkligen att jag får chansen till något liknande sen. Stugan ligger vid en ganska liten anslutande sjö till Hyen och det är den enda stuga som går ut i just den sjön, så himla mysigt. 

Idag är det midsommar och detär inte riktigt klart hur denna dag ska spenderas. Förmodligen blir det utflykt på dagen med Björns föräldrar och efter det fika här hos mamma och pappa (jag spenderade över två timmar på att baka en finfin sommartårta/kaka igår kväll), och sen ut på nåt kul? men inget är helt bestämt så det återstår att se.

En bild på lillstugan som ligger ner mot sjön..



Stora stugan med en nytvättad Leia som fick vara kopplad en stund efter den stinkande incidenten.











Leia gillade inte riktigt båten först, men sen lugnade hon sig. (Det jobbiga för oss var att hon saknade flytväst..)



Efter en massa superhopp från bryggan blir man trött..



Leka med (läs: fånga och tugga sönder) frisbee.



En fin liten mystisk figur står utanför stugan och tittar ut på sjön..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0