Fredag - Frukost

(Frukost: hårdmackor med kalkon, keso, gurka, ett stort glas vatten - om jag inte vill känna mig seg resten av dagen - och en smoothie på banan, hallon, vaniljhavremjölk och lite lite vanlig mjölk - perfekt för den som inte vill ha den sur av filmjölk, och inte behöva tillsätta något socker, samtidigt som bananen ändå gör den tjock!)

Godmorgon.
Utifrån rubriken och bilden så är det väl ingen tvekan om vad jag gör. Tycker att frukostbilder är så fina, så jag ville lägga in en jag också, även om varken min kamera eller kunskap om bästa ljusförhållandena är så bra. En ganska typisk frukost för min del, förutom att ett ägg nästan alltid brukar ta antingen en mackans eller smoothie:ns plats.

Idag tänkte vi spendera lunchtimmarna utomhus. Förra fredagen var jag på exkursion med naturvårdskursen ute vid Segerstad och kollade lite hur man sköter skogen i vårt land och såg då ett par perfekta ställen för att lägga lite spår åt hunden. Och så tänkte vi ta med fika och vandra ut mot sjön och kika lite. Björn ska ju iväg på LAN sen som sagt, och honom kommer jag nog inte se till särskilt mycket förrän på söndag.. så vi tänkte göra något tillsammans innan dess.
Sen blir det matshopping, dammsugning och tentaplugg och liknande för min del. Hej hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0