Torsdag - Sjuuk.

Jag vaknade inatt och fick mer och mer ont i magen.. och sen var det klippt. Så tills nyligen har jag dragits med magsjuka - men nu har det gått ett tag, och jag har precis lyckats med att äta, så det ser ljust ut! Är dock helt slut i kropp och knopp. Håller på att skriva inköpslista, det är ungefär lagom avancerat just nu. Vi håller på med vårat grupparbete denna vecka och även idag skulle vi ju också ha träffats. Känner mig verkligen dålig då jag bara lämnar mina gruppkamrater så där, men vad göra?

Imorgon ska vi ut på exkursion till Segerstad.. verkligen se lite hur det kan se ut när man bedriver naturvård och inte bara dra det i teorin.

Sen kommer helgen att (förhoppningsvis) ägnas främst åt tentaplugg - det börjar bli dags nu! Tentan är lagd innan långexkursionen och projektarbetesinlämning och liknande/redovisning - vilket känns bra men samtidigt lite stressande. Men det är bra att bli lite pushad på tror jag.. I alla fall när det gäller mig.

Nu måste jag lägga mig och samla krafter. Hej hej.


Leia tog sig ett dopp i Alstern förra helgen..



..och ett i Vänern i veckan. Det ser lite mystiskt ut, men det är väldigt långgrunt och hon har precis kommit ifatt pinnen jag kastat ut, så huvudet är i under vattnet och rumpan sticker upp..



Och våran väldigt långa lunchpromenad för en stund sen (vårat hus bakom de där gula).. strålande sol och kolsvarta moln.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hade inte du precis magsjuka? Du verkar drabbas mer än mig som har småbarn ;D Hoppas du piggnar på dig snart! Kram

2010-05-07 @ 12:10:19
Postat av: Weronika

Jomen jag hade ju det! Förstår inte vad det är som gör att jag är så mottaglig, riktigt jobbigt är det ju att ha det där snusket iaf. Uschh! Tack - det varade "bara" i ett halvt dygn, så nu är jag utsövd och åter pigg! :) Kram!

2010-05-07 @ 15:58:25
URL: http://weronikag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0