Hoforsweekend.

Jag, Björn och Leia åke till Hofors i fredags, och här är vi nu då alltså och hälsar på litegranna. Vi åker iofs hem igen imorrn på morgonen, så det blev en kort visit bara, men det är ju bättre än ingenting.
I fredags var jag hos Soffa och Stoffe och myste med idol, vin och chips. Kvällen spårade lite ur senare, men det är en annan historia..
Igår var det lugnt mest hela dagen och mys hos Anna med god mat, film och chips. Björn och Leia hade varit ute på långpromenix runt Hofors medan jag latade mig.
Idag ska jag förhoppningsvis, till att börja med, ut med Anna och Selina (och möjligen Leia) i skogen för att leta svamp. Sen senare åker jag och mamma och plockar upp syster för bio och mer mys! En riktig myshelg med andra ord. (eller egentligen med just de orden)

Nu blir det frukost och kanske fortsätter jag läsa i min bok; Dan Browns Den förlorade symbolen. När jag var på den där skåneresan en vecka med skolan i våras så lyssnade vi på den i bilen - men av 19 skivor hann vi ta oss igenom 16 och sen blev det sista liksom bortglömt av mig. Men nu tar jag och läser den igen/istället. Det var första gången jag lyssnade på ljudbok och det var, trots bra bok, lätt att man gled iväg i tankarna och kom på sig själv att man precis missat några minuer.. Men: Väääldigt spännande bok i alla fall - rekommenderas.

Tre bilder på oss när vi var i Mariebergsskogen förra söndagen.
Hmm..







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0