You've been Flirting Again

Meepmep.

Vad stressigt allt är. Har ju så mycket att göra i skolan nu, och det går inte så snabbt för mig, får inte så mycket gjort som jag borde och vill. Sover dåligt har jag gjort ett par-tre nätter nu också.. ble. Bara träningen går bra nu ju. Fast nej, egentligen inte - jag springer ju ingenting! Bara massa pass. Imorgon ska jag ta mig ut på en kort runda. Att den får bli kort beror på att jag ska på ett 90 min-pass (StepIntervall) på lördag vilket jag sett fram emot en vecka nu, så det vill jag ju orka med.

Träningen har i veckan sett ut som så:
I måndags: Tränade Puls 75 min. Har inte testat just detta pass så det var kul att prova, men kanske inte min grej riktigt. Ett sånt pass man kan gå på när man inte har något bättre att välja på. Fick dock ont i smalben och anklar av allt studsande - känns inte som att det bådar gott för löpningen tyvärr.

I onsdags: Testade på Dansstep 75 min, första gången det också. Rooligt! Tjejen som har det passet hoppade in för en annan förut så jag kände igen en del av de lite mindre dansanta stegen vilket gjorde att jag hängde med bra. Det är roligt att dansa, men jag har ingen dans i bakfickan så jag känner mig inte helt bekväm med det. Därför är det mycket bättre att ta ett sånt här mellanting-pass, skulle nog känna mig löjlig på ett rent danspass, eller t ex zumba. Fast jag är bra sugen på att testa det sistnämnda..

Idag (torsdag): Tränade styrka, 75 min. Gick superbra, ökade med 2,5 kilo på benen och samma på halva låten på ryggen. Benen orkar verkligen mycket - något att tänka på! Det börjar dock bli jobbigt att få upp stången på axlarna..

Mina nya tränings/löparbyxor! Från Rönnisch - de bästa träningsbyxorna jag haft. Nu har Rönnisch börjat med ett nytt material som har bra andningsförmåga och "antishake" - de sitter som gjutna samtidigt som de går att röra sig jättebra i. Hög midja som sitter åt men inte gör ont. Perfekta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0