cat claw

Goddagens!

Sitter här framför datorn istället för att vara ute i det fina vädret som kommit tillbaka. Finns en bra anledning till det - nämligen skola och uppgiftsinlämning idag! Jag och Leia var faktiskt ute och solade på en filt för ett tag sen. Men man kan ju inte göra det hela dagen heller även om det var väldigt mysigt. Bra att jag istället sitter och klickar mig från blogg till blogg och läser lite här och där istället.. Det är otroligt hur många det är som har blogg alltså. Börjar jag klicka mig vidare från en blogg som jag brukar läsa och klickar i någon av deras vänner osv. osv. så har man ju snart tagit sig över hela samhället (som t ex. i detta fallet när det var Hofors jag kikade runt i).

Igår tränade jag faktiskt powerstep 75 min, vilket gick bra, men efter ca 20 min så började jag känna att jag inte riktigt var frisk ännu och idag har jag haft lite rassel i halsen och varit lite mer snuvig än igår, så det blev väl lite tidigt. Känns inte kul alls för jag hade hoppats på att jag skulle skaffa en sen plats i vårruset som är nu på onsdag här i Karlstad. Inte för att jag räknade med att får någon bra tid, men jag vill ju ändå testspringa en-två gånger innan - nu kommer jag ju inte ens kunna göra det. Jäkla förkylningar alltså. Men man kan ju inte annat än att bara vänta ut det..

Grannarna (tror det var två stycken i nära anslutning till våran lägenhet) hade brak-efterfester inatt också, till och med så att jag vaknade, vilket jag inte brukar göra då man är van vid fester sent på nätterna här. Men inatt var det hög musik, hög sång till och diverse skrik hit och dit. Kanske var därför jag sov till 11 idag? DET är extremt ovanligt för mig, kan nog räkna på en hand alla gånger i livet jag sovit till efter 10 - det kanske var festen som gjorde det? Eller träningen? Vem vet? Vem bryr sig?

Nu blir det uppgiftsskrivande. Hej hej!



Testade förresten dessa för ett tag sen! Kan inte säga att det var mycket att hurra för..

Kommentarer
Postat av: Matilda Larsson

Håller helt med! Åh vad gott det ser ut, var de ingen höjdare, varför?



Matilda

2011-05-07 @ 16:35:26
URL: http://cruelconspiracy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0