I know places.

Goddagens.
Sitter här och väntar på att vår grisstek i ugnen ska bli färdig! Ibland sticker Björn iväg till lite annorlunda affärer (dvs. inte typ Ica eller Coop dårå) och kommer hem igen med massa konstiga ätbara saker och ofta massa kött (man kanske kan jämföra det med att han varit på jakt om man tänker på jägar- samlarsamhället? :)). Jag skulle aldrig köpa en stor köttbit på 1-1,5 kg, speciellt inte av gris. Men nu är det bara att göra det bästa av situationen och därför har vi då alltså en stor timjankryddad stek på en bädd av gul/röd/vitlök, äpple och citron i ugnen. Spännande om inte annat..

Det blev inte Red riding hood igår, utan någon film som hette Vanished on 7th street. Precis som en annan film vi såg för några dagar sen - The silent house - så var den bara konstig. Det kändes som att när man väl kommer in i handlingen, så tar den slut och man sitter där som ett frågetecken. Ungefär som att man utan förklaring bara får se en liten bit av en mycket längre historia som hållit på ett tag innan och som fortsätter efteråt. - Kan ju också informera om att det enda jag ser på tv nuförtiden är Mitt i naturen som är en halvtimme i veckan och möjligen nyheter då och då, därav alla filmer..

Min förkylning börjar släppa taget, hurra hurra. Känner mig riktigt pigg, förutom när jag får hostattacker som lämnar blodsmak i munnen, och jag funderar till och med på att träna ett pass imorgon.. Men det är kanske lite förhastat? Kanske tar en liten uppstart-löptur, där jag joggar/går omvartannat en halvtimme? Det är nog skonsammare.

Leia börjar alltmer bli sig själv nu - hon är glad och pigg, vill leka, vill äta, hurrahurra till det! Klon är torr och fin, men defenitivt inte "färdig" än så vi tar det fortfarande ko-lugnt, vägrar lägga ut fler tusenlappar för att jag själv inte kan hålla mig från att låta henne toka runt. Hon skulle dock behöva motion så mycket som hon lagt på sig (se föregående inläggsbild) - men det kommer ju det också.

Japp, det var dagens überintressanta inlägg, tack och hej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0