It's no good..

Hej hej!

Nu har det varit segt med uppdatering.. Jag är mitt inne i panikpluggande med hemtentan (herregud, hur ska detta gå..?) så jag har inte ro att skriva här. Men nu är jag så slut i huvudet så jag kan ändå inte göra något. Jag var på ett styrkepass igår, körde stenhårt, sov alldeles för lite och så tentastressen på det - är verkligen helsnurrig. Men jag ska tillåta lite sovmorgon imorgon så att jag blir piggare.

Närmaste tiden är verkligen fulltecknad:
Förutom hemtentan som ska in nu fredag kväll och en riktigt svår uppgift kvar i samma kurs så måste jag plugga till ännu en tenta i Karlstad nästa lördag ändå, plus att jag nu på måndag börjar jobba i Hofors (ska jobba HELA sommaren, heltid, dag), sen är det konfirmation för brorsdotter i Uppsala den veckan också, och kalas för fina Selina och Bessemerfest och sen kommer x antal släktingar hem till mamma och pappa (där jag ju då kommer att bo) som man ska försöka göra sig förstådd med (på polska dårå). Allt inom en och en halv vecka. Help.

Nåja, det är väl bara att ta en sak i taget antar jag?

Första steget är att vänta in Björn som är ute och cyklar så vi kan äta tacosen jag precis lagat. Han ringde dock nyss och sa att de åkt fel och kommer en timme senare OCH att han precis sett en vildsvinsmamma med ca 15 ungar. Jag = avis och matt. Och hungrig.

Ha det bra!


Några foton från en promenad i blåsten för ett par dagar sen







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0