Let it fall

Idag mår jag verkligen mycket bättre, träningsvärken är nästan borta, hurra! Det firas med ett powerstep-pass om ett par timmar. Tror att den mesta träningsvärken kom från alla olika krigarställningar vi stod i, då det blir en väldigt statisk och tung belastning på lårmusklerna, och från "spiken" (syns längst ner till vänster på denna bilden) som jag, trots att jag inte går på yoga har lätt att stå i ändå konstigt nog. Det kanske inte är så svårt? Det kräver iaf ganska mycket av musklerna i skuldrorna och rygg och mage, vilket inte kändes precis under tiden, men desto mer efteråt.
Fick höra från käraste syster att de kommer att köra yoga hela sommaren på aerostep i Hofors, så jag tror jag fortsätter med det - tror att det är bra att varva vanliga träningen med mer statisk träning och strech-träning.


Men det var inte det jag skulle skriva om, utan jag tänkte tipsa om en enkel lunch (som egentligen är en förrätt) som jag och Björn åt nyss.. Receptet kommer från tidningen laga lätt - tror att det är februarinumret. Receptet är för fyra personer som förrätt, så ska man äta det som lunch eller liknande så kan man nog vara två, kanske tre på receptet.


RÄKMACKA MED ÄPPLE OCH PEPPARROT

500 g färska eller tinade räkor (de räknar att räkorna är med skal, så kanske 400 g utan skal?)
1 äpple
2 msk riven pepparrot
1/2 dl hackad dill
2 msk majonäs
1 msk gräddfil
4 skivor mörkt rågbröd
salt och peppar

Skala räkorna, lägg i en bunke.
Skala äpplet, skär bort kärnhuset och skär i små tärningar.
Blanda räkor, äpple, pepparrot, dill, majonäs, gräddfil.
Salta och peppra (ca 1 tsk salt och 1/2 kryddmått peppar).
Lägg röran på brödet och peppra lite till.


Kommentarer
Postat av: Tess och Atlas

2011-05-18 @ 22:00:10
URL: http://Lindathereseanderd
Postat av: Tess och Atlas

Hej på er! Vad kul att du hänger på till den nya bloggen :-) tack vad kul att du är impad:) jag är stolt och jättetaggad själv den här sporten stärker verkligen bandet och kontakten med hunden! Väl värt att testa! Hur mår ni annars? Fullt upp med all träning och skola? Hur mår Leia!? Vad hade hänt med frökens tass? Stackars fina! Kramar till er!

2011-05-18 @ 22:06:01
URL: http://Lindathereseandersson.blogspot.com
Postat av: Monika

helloooo syster! mackan såg mumsig ut, synd bara att röran innehöll räkor! iaf, vet du att körsbärstomater är miljöbovar? så äre! de har blivit så poppis nu och importeras i massor från typ holland. det produceras tydligen inte så mkt svenska körsbärstomater. men nu har ju de svenska tomaterna kommit! YAY! jag blev överlycklig, försöker ju att inte handla så mkt tomat (och andra grönsaker) resten av året när det inte är säsong, och då blir det ju hur kul som helst när det väl är säsong igen :>



MEN iaf, det jag främst tänkte skriva om var det här bandet: http://www.youtube.com/watch?v=UXJSN6Z9gGo&feature=fvwrel



huuur bra som helst! och denna låt med: http://www.youtube.com/watch?v=peARrQRbgyo



lissna!

2011-05-19 @ 10:57:40
Postat av: Monika

okej, nu verkade jag ju komma med pekpinnen lite. men det var inte meningen, tänkte bara skriva det för jag visste inte om det (det om just körsbärstomaterna) förrän för typ en månad sen. nu ska jag tvätta!

2011-05-19 @ 11:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0