Baby says

God morgon god morgon.

Sitter här och är "helt färdig" (inte helt slut, utan klar med sysslor), har hunnit koka potatis till lunchen och fixa saker på datorn och "morgontoaletten" (ganska löjligt ord men sammanfattar flera saker: typ klä på sig, tvätta ansiktet med alla produkter, mascara och så) och sett nyheter och mer. Annars brukar jag försöka tvinga mig ur sängen nu, men eftersom Björn har skola tidigt idag så ringde klockan 7.00 - och det måste ju vara det svåraste att inte vakna till när man inte behöver det? Känner mig riktigt pigg nu, så jag kanske bör satsa på tidig uppgång varje dag?!

Gårdagen ägnades till plugg, promenad och eftermiddagen spenderades i skolan på någon typ av liten arbetsmarknadsdag för biologer. Mycket givande, första passet ägnades om att formulera sina mål - och hur ens dröm blir verklighet helt enkelt. Skriver mer om det senare.

Igår var jag och Björn ute och åt på lunchen, och när vi kom hem hade Leia snappat åt sig frolicpåsen (vi använder frolic som godis) öppnat den försiktigt nästan utan att den gått sönder något (den är en sån där återförslutningsbar) och käkat godis. Mest godisrester hittades i soffan; jag kan verkligen se henne framför mig ta godispåsen (som hon inte får), sätta sig i soffan (som hon inte får) och äta, haha.

Kvällen igår ägnades åt Eurovision också. Förstår inte varför jag tittar, eftersom jag sitter och tänker att vad-i-helv-.. för nästan varenda bidrag, förutom när Sverige framför sitt, då är jag så nervös att det är som att jag själv ska framföra det. (Trots att jag inte ens tycker att låten är bra!) Så har det varit de senaste åren. Stört. Kan inte förstå vad folk sett i de utländska bidragen liksom..det är ju bara pinsamt. Man kan nog sammanfatta det ganska bra i det som sades i nöjespanelen i morgonsoffan imorse: "det är som att titta på en föreställning som framförs av några barn man inte känner" (säger jag som inte ens har barn, haha) - men just det att man inte är involverad känslomässigt riktigt, och det - just för att det är barn (och utan att mena något illa) - inte är det minsta proffsigt. - Nåja, nu kommer jag väl sitta och titta på samma sätt på lördagen också.

Ikväll tar vi nog och tittar på den nya rysaren Insidious. Nu ska jag ta ut den sjusovande hunden som förflyttat sig från sovrummet till hundsägen bakom mig och snarkar vidare..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0