Välkommen in

Veronica Maggios nya skiva innehåller några riktigt bra låtar.. Förutom Jag kommer då så gillar jag Satan i gatan och Välkommen in mycketmycket. Från idag är ju spotify free, som jag haft hela tiden, begränsat så att man bara kan lyssna på max 20-nånting timmar och max 5 gånger per låt. Lite konstigt det där sistnämnda, men spotify är helt klart värt att lägga pengar på, så det blir nog något sånt för mig framöver. Mn mobil är ju inte vad den borde efter alla falla-ner-till-golvet-färder den haft så jag kanske kan kombinera det på något sätt? Vore ju perfekt om man kunde ha med en mobil med spotify ut på springturen!

Idag åker vi hem till Karlstad igen. Har haft mysiga dagar här hemma med alla fina människor, långpromenader, god mat och allt sånt där.

I fredags var vi på födelsedagsfest hos Anna, där vi satt ute större delen av kvällen, och jag drog på mig en förkylning som inte verkar vilja gå bort. Nu har det ju bara gått en och en halv dag, men ibland brukar man få en sån där endags-halsont, och det såg ganska otrevligt ut när jag kikade in i halsen, plus att täpptheten och snuvan är påtaglig. Det känns SKIT rent ut sagt, nu missar jag ännu mer träning! Jag kom av mig lite med träning kring Kalmar-resan och så blev det lite så nu här också - men nu behöver jag verkligen komma igång och få upp detta till en högre nivå.

Jag har hunnit med två löpturer här i Hofors, och är lite halvnöjd med dem. Båda två var ca/nästan 5 km och det tog runt 30 min, vilket visar att det varken gått bakåt eller framåt för min del träningsmässigt. Orkar inte dokumentera dem sådär som jag brukar, jag börjar med mer "träningsdagbok" när jag kommit igång igen. Tänker skriva lite mer i matväg vad jag får i mig och sådär också, så att jag får bättre koll. Har dock en känsla av att denna förkylning kommer att bita sig fast ett tag.

Ha det bra!


Visar en bild på mina nya salt- och pepparkar, som jag är såå nöjd med. Jag fick såna från Björn i form av flugsvampar som jag verkligen älskade men en av dem ramlade i backen så då fick jag skaffa nya - tur att dessa dök upp. Från Lagerhaus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0