You will find me if you want me in the garden/ unless it´s pouring down with rain

Goddagens.

Oj, vilken dålig dag jag har. Känns som att jag ska falla ihop närsomhelst.
Jag var på Poweryoga igår. Det var just den instruktörens sista pass på kauif så hon uppmanade oss att ta i så mycket som möjligt.. och jag tror hon gjorde ett riktigt tufft pass också. Plus att det höll på typ 10 min längre än de 75 min det skulle ha hållit på. I alla fall: jag kan inte röra mig idag! Ajaj.. Hela dagen har liksom varit konstig.. Jag har fått saker gjorda, men inte riktigt varit närvarande i det på grund av min onda kropp. Har aldrig varit med om något liknande av yoga..
Skulle ha sprungit med Björn och Leia idag också vilket det inte varit riktigt något läge för, om det ens är möjligt. Å, har inte tid med detta. Satte nyss vatten i fel strupe så att ett halvt glas vatten sprutade ut också.. blir så matt..

Tog en filmpaus mitt på dagen och tittade på dokumentärfilmen The Cove. Och blev såklart arg. Arg på människor - som vanligt. Det är bara oss människor man kan bli arg och besviken på, det är något som är en av få sanningar för mig.

Nu ska jag dricka te och äntligen få testa macarons, har suttit och undrat hur det smakar efter att varenda blogg (känns det som) lägger upp sina fina små fikabilder på dessa söta kakor. Återkommer om det. Hej hej.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0