Vardag, helg, dag dag

Oj vad tiden går. Jag pysslar och sysslar med massa saker jag länge tänkt ta mig genom här hemma; rensa bort gammalt som inte längre behövs/används och försöka få till lite effektivare plats, fixa till fina småsaker som tänkt få upp på väggarna, jobbar mig igenom äppelhinken som jag ju tog med mig från Hofors (har gjort sylten, paj, äppelchutney hittills - en kaka ska jag nog göra också och frysa in innan resten av äpplena får hamna i frukostfilen), går långa promenader med den löpande tokan och lagar massa rolig mat..

..Fick bland annat bli "testpilot" på Keldas nya såser genom smartson - så ikväll wokar jag grönsaker och kyckling och lägger till såsen (med Tikka masalasmak) och ris. Har fått vara testpilot en gång förut på något ätbart - tycker att det är perfekt som (ur)fattig student få någon liten grej gratis sådär och också testa på något nytt. Dock måste man ju blogga ett antal gånger, både före och efter man testat, plus fylla i en utvärdering sen. Men finns tiden till det så passar det jättebra.

Idag ska jag gå på ett Puls-pass. Ett lite kortare pass på 65 min, så själva träningen utan strechen är väl då ca 55 min. Jag var på ett 45 minuters Core-pass i söndags och jag klarade faktiskt hela passet trots att det var väldigt tungt och skakigt (antar att syretillförseln inte är lika bra pga. det låga hb jag haft, vilket ger skakigheten) - men jag känner mig ju faktiskt bättre för varje dag - så Puls lär jag nog klara? Det återstår att se, bättre att prova känner jag. Hej hej.


För några veckor sen, innan vi sprang 2 mil på Skutberget.
Snart kommer jag klara det igen hoppas jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0