Godisbetyg.

Då är helgen nästan slut. Nu kan jag inte längre säga att jag måste ta några dagar ledigt, för nu har jag gjort det nästan hela veckan..

Dags att sätta igång med skolarbete! Blev godkänd på tentan jag åkte till Kalmar för att skriva också, skönt att lägga det åt sidan. Närmaste tiden ska ägnas åt GIS-kurs och förmodligen också till att skriva ett arbete i samma kurs jag skrev tentan i. Arbetet kommer jag inte kunna lämna in förrän under våren, men det ska vara ett ganska stort arbete, och tiden till att skriva det kanske inte kommer att finnas då.

Helgen har ägnats åt träning, filmer, promenader, godis, mat, wordfued och datorn (dvs. surfande). Kan inte bestämma mig om jag kastat bort tiden eller inte. Känner mig ganska nöjd, så det lutar åt "inte".

Betyg på helgens godis:

Jag har bakat non-stop cookies, recept från någon blogg. De får godkänt.. inte mer, inte mindre.


Jag har smakat ny kak-smak. Den får betyget väl godkänt. Inte mer, inte mindre.


Marabous nya limited edition får betyget icke godkänt, inte mer, inte mindre (betyget är i jämförelse med alla andra marabouchoklad som finns/funnits). Den minst goda av alla marabou jag smakat. Det innebär dock inte att inte mer än halva chokladkakan är uppäten.


Jag har ätit jellybeans. Näst efter lakrits är de det godaste godiset. Jag älskar dem, så bra godis. De får betydet Mycket Väl Godkänt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0