Första advent

Gårdagen med besöket, som var Björns fina föräldrar, var verkligen jättemysig. Lussebullsbak till julmusik, fika och prat, iskall långpromenad i snön, mer fika, Söder med god mat och öl på trevligt ställe, och när gästerna åkt; Så mycket bättre och sliskigt romtiskt feel-gooddravel (vilket var precis vad jag önskade mig) á The Holiday.
 
Dagen idag har sett tråkigare ut. Planen var långjogg, men ett ihållande rejält illamående gjorde att jag fick vända hem och nöja mig med 4,5 fjuttkilometer. Har fortfarande ont som sjutton och blir arg på mig själv för att jag tillät mig att trycka 4-5 lussebullar och det dubbla pepparkakor igår (nej, gäller det sött så funkar visst inte "måttligt" här.. :( ) - kickar det "inflammatoriska"/diabetesvänliga mjölet och sockret åt hellskotta nu, och tror att jag ska försöka mig på en lchfinspirerad jul.. Kan ju inte vara det minsta svårt om man bara håller sig borta från det bakta? Måste bli snällare mot min mage nu, för detta kan ju inte liknas vid annat än typ jojjobantning - fast utan någon uppgång nergång av vikt - utan bara att chocka magsäck och tarmar.
 
Idag har jag snabbpysslat ihop ett par apelsiner med torkade nejlikor i, och det luktar goot.t. Övrig julkänsla får vinterstudion, snön ute, julmusiken, adventskalendern (två luckor är öppnade, och två goda valrhonachokladbitar uppätna) och hyacinten bidra med - tills julen i Hofors (längtar ihjäl mig).. - Så snart skidskyttet är schlutt ska vi ta den kalla sega (snälla - starta!) bilen på en sväng, och trängas med alla shoppinggalna stockholmare (maken till shoppingbegär alltså - vissa verkar ha det som fritidsintresse här i storstan.. det är fullpackat vardag som helg, morgon som kväll) i typ Sicklas köpcenter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0