God Jul och sånt

Befinner mig sedan fredag kväll i Hofors, och mår nog bättre än bäst, än sålänge. Det perfekta vinterlandskapet (verkligen!), längdskidor med superspåren ute i Hoforsskogarna, mami och papi, alla andra!, varmt inne (på alla sätt), kallt ute, julmusik, uppesittarkväll med finingar, choklad, stök och bök, osv. Underbart!

 

Jag är som sagt tillbaka med träningen och igår körde jag ca 14 km längdskidor med Björne, Rickard och Beffe, som en liten start sådär. Ont i ljumskarna som sjutton idag, och oj vad jag tappat i styrka, speciellt i armar och axlar.. det är nog bålen som "klarat sig" bäst under min paus.. Men kul och så förbaskatvackert där ute så det är inte sant.. Idag gick jag, Anna och bror på ett pass Functional moves också, och otroligt nog funkade det med ljumskarna. Skönt att vara tillbaka.

 

Ikväll var det uppesittarkväll hos familjen PerssonLundberg - med bingolottospel då. Under tvåan satt jag med fyra på "500 000 i kontanter" och fyra "ny lott", och det saknades en siffra på samma bokstavsrad på båda. Fick bingo.. gissa på vilken av dem....................

 

Kom hem för en stund sen och fick en tidig "julklapp"; datorn min (med ALLT vad gäller skola osv.) STENDÖD. Har testat allt.. Får se om min personlige datasupport kan fixa det imorrn. Testar nya bloggappen för tillfället, och det verkar ju funka? Nåväl, imorrn blir det traditionsenligt upp tidigt, (7) för att ta sig ut och röra på sig - upp i skogen, äta en grillad korv och dricka lite glögg, säga god jul x antal gånger, och sen ta sig hem och vara zombie efteråt för att man gick upp så tidigt. Fint det. GOD JUL.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0