Nu vare mycke

Idag har det verkligen varit fullt upp här hemma. Jag åker till Linköping svinatidigt imorgon och är där hela lördag och ända till söndag kväll, så det har varit en del att förbereda bland annat. Plugg, storstädning, matlådematlagning (orkar inte äta dåligt igen, bara för att man är bortrest), styrke-pass (som body pump typ - gick skitbra), promenix i solen, osv. Nu håller jag på att tvätta och ska sätta igång med packningen också. - Jag sover på ett av de två vandrarhem som finns alldeles nära Linköpings uni, så då måste sängkläder och sånt packas. Kursen jag går är en fortsättningskurs i etologi (som jag tyvärr känner igen väldigt mycket i - men repetition har väl aldrig varit fel?), och vår kursträff slås ihop med en annan kurs, hundens beteendebiologi 2. Det är jag myyycket glad över, för det innebär att många av föreläsningarna inriktas mot hundar och deras beteende, träning med hund osv. Detta ska bli så intressant! Hoppas bara jag orkar hålla mig vaken under lördagen då jag måste upp vid det fasansfullt tidiga klockslaget 05.00 imorgon, och  vi håller på till 17-18 nånting på kvällen. Pju.
- Säger det igen, det som jag sagt så många gånger: vem som helst, som är intresserad, kan läsa dessa kurser! De tar in många sökande, kurserna är grundkurser - dvs inget avancerat, de kräver inte extremt mycket tid (de flesta som läser dem gör det bara av intresse, på sidan av jobbet typ) och är jätteintressanta! Här finns länk till Linköpings fristående kurser i biologi, under vilket man hittar alla dessa roliga distanskurser i djurbeteende.

Jag pluggar, Leia solbadar..


Min söta lilla rosenbuske ser glad ut.


Soligt ute.


Godis på fredagskvällen hinner man väl alltid med, trots spring hit och dit.


- Ha en fin helg alla.

Kommentarer
Postat av: Monkasyster

haha! en av varje sort i godisskålen, du är lolig du. själv tar jag typ tio av varje, godisgris som jag är. idag har jag klippt av mig håret!!

2012-02-24 @ 17:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0