Startjoggen

Som jag skrev igår så ska jag börja på noll vad gäller löpningen - och jag började idag. Jag kom precis hem från en tur på 45 minuter, 5 km, varav 2,5 km i mitten av stäckan var jogg. - Vääldigt sakta; 20 minuter av tiden joggade jag, och promenaden till och från spåret tog 25 minuter - helt enligt planen! Känns ganska löjligt egentligen, att jogga 2,5 km på 20 minuter, för mig som ändå jobbat mig upp till ganska mycket mer och snabbare. Men det kändes jättebra, jag är så mycket piggare nu än innan jag stack ut, och knappt några känningar alls i knät. I ett par nedförsbackar kändes det liite lite svagt, men det räknas knappt. Jag kör vidare på detta!


Leia var med och hoppade runt och var glad. Det är ett helt otroligt fint väder ute; strålande sol, blå himmel, nysnö och blåst som blåser ner snö från tak och träd med jämna mellanrum så att allt glittrar. Kan det bli bättre?!




Sitter för övrigt och äter en jättegod lunch jag tänkte tipsa om: Baconlindad kycklingfilé fylld med fetaost och örter (gjord igår kväll), kokt broccoli i en röra av créme fraiche + sweet chilisås + riven parmesan + salt och peppar, och så en skivad tomat. Jättegott, nyttigt och enkelt  (om man har färdig kyckling).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0