Tisdagsträning

Idag har jag läst läst läst botanik större delen av dagen (snart tenta).

Efter det fick jag min belöning i form av ett Step/Styrka-pass. Passet är uppdelat: först en stepdel med koordinationsuppbyggande kondition - ca 45-50 minuter, och sen en styrkedel med axlar, biceps, triceps, rygg och mage ca 15 min. Det går ganska segt att komma igång efter förkylningen, jag fick nästan mjölksyra ett par gånger i benen under konditionsdelen! Nu är det ju första gången jag gör något alls som ökar flåset på det viset på över två veckor, så jag kan väl inte vänta mig så mycket.. Och av gammal vana körde jag på högsta nivå på brädan och alla jobbigaste varianterna av rörelserna - så med tanke på det är jag NÖJD.

Jag är lite orolig över mitt högerknä som betett sig konstigt som sagt, och gjort att jag inte kan springa. Jag får lite svaga känningar i det då och då, och jag har inte sprungit sedan jag fick så i mitten av januari.. Inte bra. Men jag kör på det jag sagt tidigare; träna annat för att få upp bättre styrka och stabilitet i knät, nya löparskor, ner ett par kilo i vikt och komma igång med löpningen successivt - nu ska jag verkligen börja på noll. Börjar imorrn!

Bakade några "classic cupcakes" på receptet från Leila Lindholms muffinsbok (adderade hallon också dock), såhär på kvällskvisten för att fika med min käraste. Hoppas att alla haft en fin hjärtans dag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0