God morgon

Sitter och äter frukost, med tända ljus och morgonsoffan på i bakgrunden. Har testat en ny smak på smoothie nu (ja, jag är besatt igen): banan, blodapelsin, sharon och röd mjölk. Blev jättegott! Lite som piña colada tros att det varken är ananas eller kokos i.

Mådde ganska dåligt när jag vaknade, som vanligt. Dagen efter nyårsafton när vi kom tillbaka till Karlstad, fick jag någon mystisk förkylning. Den sitter kvar än! med snor/snuva och ont i halsen på morgonen. Man ska ju absolut inte träna när man har ont i halsen, men när jag väntade med att träna en vecka, och ingenting hände i förkylningen, varken bättre eller sämre så då satte jag igång med träningen igen. Har fortfarande inte blivit bättre eller sämre, så man kan ju undra vad det är för något jag har. Förmodligen ett virus som sitter och släpper ut sina virioner med jämna mellanrum.. På tal om det, undrar när jag får min cellbiologi-tenta tillbaka? Vore skönt att få veta att man kan lägga den kursen bakom sig..

Nu ska jag tvätta, byta sängkläder, dammsuga osv. Imorgon åker vi till Hofors igen (tänkte lämna tillbaka den konstiga förkylningen), och det är ju så mycket trevligare att komma hem och inte behöva städa direkt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0