Olja i håret

Jag tänke tipsa om hårolja - det är hur bra som helst! Har med jämna mellanrum använt det i 1,5 år nu, och det är sån stor skillnad mellan gånger då jag inte använder olja att jag har det nästan varje gång jag tvättar håret nu.

Man tvättar alltså håret som vanligt med schampo, balsam/hårinpackning eller vad man nu brukar ha - och efter att man handdukstorkat lite så har man i lite olja i håret, som en enkrona i handflatan om man har hår till skuldrorna. Jag torkar aldrig håret med hårtork, utan det får självtorka, så jag vet inte hur det blir med hårtork, men det bör ju vara samma resultat?

Oljan gör så att håret (mitt i alla fall) blir väldigt glansigt och lent, och trasslar mindre och håller sig fräscht (inte tungt och flottigt) längre. Håret blir absolut inte fett av oljan heller. Jag har dock aldrig haft i det i hårbotten så jag vet inte hur det skulle påverka den. Har man tråkigt hår kan man absolut testa. Av de jag provat (3 olika) har "Macadamia Natural Oil" varit bäst, men då inte oljesprayen, utan den man häller i handflatan. Jag tror dock att de flesta olika oljor är bra, bara att prova sig fram. - Jag försöker själv hitta bra ekologiska alternativ, till allt som har med hår och hud att göra.. återkommer om jag hittar något bra.




Kommentarer
Postat av: Elin Parment [PHOTOGRAPHER]

Hahaha, ja han är skrämmande mänsklig ibland må jag säga! Igor tackar för kommentaren . Det finns en hel kategori om Igor om du vill kika lite mer på honom. :) Ha det fint och välkommen åter till D.Y.T (nya inlägg varje dag) xx

2012-01-25 @ 13:27:10
URL: http://doyathang.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0