Update

Juuuhuuu. nu var det alldeles för länge sen jag gjorde en vanlig "uppdatering". Har ju int haft tid - men nu, denna fredagskväll, har jag ett andningshål.

[Måste säga att jag tycker att systemet med att ha flera tentor de närmaste två-tre veckorna efter jul är värdelöst. En del av hjärnan tänker - under jullovet - hela tiden på de där skolböckerna som man släpat med sig över julen, och på de där tentorna som det ju inte alls är så lång tid kvar till, som det kändes som veckorna innan jul..]

Nåja, har gjort en tenta idag, i en gammal grundkurs i biologiprogrammet som jag hade kvar, och på torsdag kommer nästa tenta, också den i en gammal grundkurs. Klarar jag dem har jag äntligen städat undan allt det gamla jag hade kvar - sen kan man blicka framåååt. Har tänkt göra ex-jobb andra perioden i vår, men vad i hellskotta ska jag skriva om???! Vet inte ens inom vilken fördjupningskurs jag ska fördjupa mig ytterligare i. Har ju en del att välja på; naturvårdsbiologi, evolution - eller någon sorts djurbeteende kurs kanske? Det är ju faktiskt etologi jag läst så himla mycket kurser i och nog helst vill rikta in mig mot, men här i Karlstad finns ingen direkt djurinriktad lärare eller så.. hmmmmmmmm.

Efter tentan idag (som jag för övrigt fick skrivkramp i - bokstavligen - höll på att sprängas i småbitar av ont i hand/fingrar, nacke och rygg.. klarar jag den inte blir jag galen! behöva skriva sådär igen!) cyklade jag hem, städade och tvättade lite, tränade, åt pizza - och nu sitter jag och väntar på att börja se en film på tv. Trean tror jag det var.

Men innan dess ska jag ta mig ut med vår vackra dam Leia, som blivit alltför mycket åsidosatt nu när vi har massa plugg att göra. Ska verkligen "make it up to her" (vad heter det?!) när tentan på torsdag är över.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0