Söntag

God afton.

Oj vad trevligt man har det här. Fast idag har jag varit trött. Igår hade vi spelkväll med vin hos Anna. Och som vanligt vaknar jag så tidigt jag bara kan när jag druckit - varför är det så? Det spelar ingen roll om jag druckit mer eller mindre, det slår aldrig fel och spelar oftast ingen roll om det är klockan 24 eller 04 jag somnar - jag vaknar nästan jämt vid sju-åttatiden senast, och kan inte somna om. Dagen idag har ägnats åt skidor på tv (var för trött för att åka med älskling plus svärmor till Falun igen), vampire diaries (äntligen igång igen), invändig städning av bilen (vad enkelt och snabbt det gick sedan vi blev strängare med att inte ha Leia fram i bilen alls..), guldtvätt på bilen (jag glömde ta bort antennen!! den är av!! skit), snabbvisit hos mormor med bror och brors Anna som också var här denna helg (ja, visiten blev väldigt kort idag - vi pratar minuter), middagsmys hos Björns föräldrar (mums) och nyligen: låssprayning av billåsen som tydligen blev påverkade av tvätten idag och sedan kylan som kom (och med den en otroligt vacker stjärnhimmel - inte många stjärnhimlar som kan slå den här i Hofors).

Jag försökte ta ett kort på stjärnhimlen nyss, men jag tror inte att det lyckades?:

 

Summerar min helt värdelösa (kvantitativt värdelös iaf) träning denna vecka:

 

Måndag: Yoga 60 min - väldigt lugn och avslappnings/egen kropps-andningsmedveten sådan

 

Tisdag: Joggade 5 km - (+ 1-2 km gång också såklart) tid? vet ej då mitt gps/löpprogram på mobilen ballar ur VARJE GÅNG. BLIR GALEN, men otroligt tungt var det.. benen var bly

 

Lördag: Joggade  5 km - (+ allt likadant som ovan)

 

Jag vet inte varför det blev såhär kasst denna vecka, men på torsdagen skulle jag på ett styrka-pass på kauif, men tog fel på tiden! Trodde att det började 17.45, men loggade in för att dubbelkolla klockan 16.40. Då såg jag att det hade börjat 16.15. Blev så matt på allt att jag inte ville göra något alls efter det.

 

Faktiskt överhuvudtaget har jag varit väldigt yr och virrig och vimsig och konstig denna senaste vecka. Vad är det för fel på mig? Hoppas det går över snart i alla fall?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0