Godis


Ja, eller mellanmål kanske man skulle kunna kalla det också. Men det var så sött, och så jäkla gott att godis passar bättre i mina ögon. Äppelpäronvaniljkeso med créme faiche, banan, kanel och valnötter.

Jag har precis kommit hem från träningen.. ett pass styrka ("body pump") blev det idag. Jag var lite tveksam då den här värmen är riktigt energikrävande, och vår lägenhet ju, som jag skrivit flera gånger redan, är helt värdelös när det gäller att hålla temperaturen (är det vinter och kallt ute ligger temperaturen på 16 grader, om vi inte gör något åt det, och på sommaren värmer solen upp det stora fönstret i v-rummet och glasskivorna blir som element. Allvarligt alltså. Det är strax över 30 grader här inne, och min dator pumpar för fullt trots att jag inte gör saker på den för att den inte pallar.. stackarn). Men jag tänkte att jag gör så gott jag kunde, och det gick i princip lika bra som vanligt. - Vad otroligt sakta man kan öka i prestationen i såna här uthållighets-styrkepass. Funderar på att träna riktig styrka i sommar, så man får lite muskler att visa upp också.. ;|

- Dagen har annars bjudit på plugg, långpromenad och årets första fot&ben-dopp i Alstern (ja, nu går det helt klart att bada) med Leia, betalning av räkningar, städning och s¨å beställde jag träningsdojjor också dårå. Det blev de jag skrev om i förra inlägget, fast modellen från året innan (asics gt 2160) som kostade 30 pund mindre! Enligt marathon.se's skotest är det bara kosmetiska förändringar som skett på den skon så det kändes som en onödig summa att lägga på det. Längtar tills de kommer! - Nu ska jag kika på de två sista avsnitten av säsong 1 i Downtown Abbey, yey.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0