sommarvindar

Jag försöker plugga. Det går inte bra. Och har inte gjort på några dagar. Jag vill bara vara ledig. Vara ute i skogen. Träna. Åka "hem". Planera flytt. Se filmer. Serier! Baka. Shoppa. Och så vidare. Jag är så trött och omotiverad att det går bara inte! Jag vet ju att det är så lite kvar, men det går inte! Kan någon bara skicka lite energi? Hur som så kommer jag få ägna några timmar i sommar till uppsatsskrivning - jag har hamnat efter redan pga. att jag varit lite dålig, min praktiska handledares vab:ande, jag började ganska sent, mmm. Men det gör inget! Det är NU jag känner att jag kastar bort tiden om jag inte utnyttjar den.

Igår åkte vi till Alstern och var ute i finvinden som blåste. Läste tidning på filt, åt banan och tittade på Leias påhitt. Björn och Leia badade. Jag var badkruka. Eller osugen bara. Men mysigt var det.









haha, sista bilden. Leia var lite splittrad i frågan om pinnen var rolig eller skrämmade. ..kom den underifrån vattnet och petade på henne så var hon inte sen att reagera i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0