Träningsvecka 1, bensinslang och söndagsafton.

Nu har jag kört mitt träningsschema en vecka, och jag måste säga att det verkar fungera. Jag är inte riktigt van vid att träna 6 dagar av 7, men yogapasset och lugna/korta löppasset blir ändå mer återhämtningsdagar. Trots dem har jag känt mig väldigt sliten ett par dagar denna vecka, och gårdagens sista dag på träningsveckan med ett intervallpass var nära att inte bli av. Men det gick, trots att det endast landade på 5 km, med fyra 30-sek-intervaller (med ca 2 min vila mellan). Men jag tror nånstans att det ger något ändå - det blir ju, vid så korta intervaller, en sprintfart som man normalt aldrig kommer upp i annars.
 
Tidigare idag startade jag upp ännu en träningsvecka med ett pass på utegymmet. Det blev blandad kompott, men jag tror att benböjen, jämfotahoppen upp på en avhuggen stock, och vadövningarna (det blev inga såna sist) halvt tog kål på mina ben.. Imorgon följer ett efterlängtat yoga/stretchpass - och sen är det något lite tuffare att vänta på tisdag, tror jag. Men allt beror på dagsform, och kanske också väder, då ju minst 4 av 6 pass sker utomhus.
 
För övrigt blev vår kära bil besulen på sin föda inatt. Björn upptäckte imorse först att brorsans och Annas bil (som stod parkerad i närheten av vår) fått rutan kraschad - och lite mer som skett däromkring.. Sen någon timme senare när jag skulle köra iväg med vår bil så undrade jag vem som "kräkts" på vår bil och marken nedanför (precis brevid bensinluckan) och fattade misstanke. Men det var när jag startat bilen som jag såg att vår tidigare halvtank var nere på rött och så. Åh. Polisen hade tagit dna på Annas bil då det var blodigt, så kanske de haffas? Hoppas att de inte snor vår bensin igen i alla fall, det har man ju inte råd med. Det är ju inte direkt som att man får något tillbaka på någon försäkring för slangad bensin dårå..
 
Jahaaa, nu är det söndag kväll igen då. Här hemma inväntas Solsidan följt av någon film.. - kanske denna! En lättdrucken kaffedrink (mjölk, grädde, kakao och kaffe) och ett par nyttiga/mindre onyttiga chokladbollar får också bli en del av denna afton.
 

Kommentarer
Postat av: Monika

men usch, jobbiga sämsta människor som drygar sig. hoppas att de haffar dem :< gott med chokladböllar annars, nu ska jag snart jobba.. zzz.

2012-11-21 @ 09:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0