Boende och kursslut

Tänk vad saker och ting snabbt kan ändra kurs. Igår när jag satt och desperatletade lägenhet och precis skrivit till en tjej som verkade skitbra, så hör Björn av sig och meddelar att han fixat lägenhet genom en kompis! Komiskt nog var det en kille på blocket som skulle hyra ut sin - en annan avdelning bara än var Björn jobbar. Visserligen endast för tre månader framåt från april - men det ger så mycket mer till att leta/fundera/bestämma för framtiden ändå. Det blir en lägenhet i Hammarby sjöstad/Sickla, vilket i mina ögon är riktigt bra! Bara en kort bit från hammarbybacken och nackareservaten igen - dock åt "fel" håll, men ändå! Vi hänger kvar i samma område helt enkelt, men ändå helt tvärtom. Hammarby sjöstad är lika med betongdjungeln i mina ögon, helt nybyggt, gator och trottoarer är uppvärmda liksom!, gräsplättar får man leta efter och allt är väldigt exakt och stilrent. Så påsken blir, förutom folkan-fest och god mat också en flytt av våra grejer ................ Hatar att flytta. Men! Det blir bra när det är klart.
 
Idag hade vi redovisning av vårt projektarbete och avslutning av etologikursen. Det känns väldigt skönt, och jag känner mig nöjd med min insats - tror jag kommer få helt okej betyg och så. Samtidigt känns det väldigt tråkigt för kursen har inte alls känts så väldigt betungande, förutom möjligen dagarna innan de båda tentorna, utan bara rolig - som att det verkligen handlat om "min grej". Och fin fungerande grupp var vi också. Jaaaja. Närmast ska jag ta mig i kragen, sparka mig själv i röven, få tummen ur och sånt, och försöka komma igång, och göra klart mitt ex-jobb. Känner mig inte väldigt konfident över detta, men allvarligt? Det är ett c-arbete, hur jäkla svårt ska det vara? Ska försöka i alla fall.
 
 
 
Alltså - förutom dovhjortar, så har denna kurs, och framförallt då under projektarbetstiden med dovhjortsgruppen, gått i zombie-tecken. Planer på hur man ska klara en "zombieapokalyps" (alltså här pratar vi timmar av zombiesnack) - till och med en ritning av Tovetorp och var man skulle sätta ut vakttorn, odla mat, mm. Haha, jaja vem vet, det kanske kan vara bra att planera lite .......
 
I alla fall så hade vi ju en erfaren jägare med i vår projektgrupp, som hade fått en sorts (riktiga!) hagelskott av sin jägarkompis. Var ju tvungen att dokumentera det..
 
Det är till och med nedskrivet tips på hur zombier beter sig och hur man kan döda dem.. - yepp vi är förberedda.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0