Tung. t.

Efter en rätt vaken natt (hämtade Björn vid bussen vid halv fyra imorse - och då var man ju hungrig igen så en pizzabit till var ju tvungen att ätas, mm. och vips var det ljust när man somnade), en gårdagsdiet på pizza och snacks - och uppstigning innan 10 idag, trodde jag inte att jag skulle palla någon större fysisk aktivitet. Vi hade tankar på att åka skidor i Högbo men det var ett för stort projekt för en så osäker fysisk känsla i kroppen. Men så fick jag syn på mina "nya" snygga kompressionstights från Casall (köpte dem i höstas, men hann bara använda dem två gånger, sen gick det upp ett jättemystiskt hål, så jag fick reklamera, sen var de slut så jag fick pengar tllbaka istället, och beställa från en annan sida ..blabla) och kände att det kanske skulle funka med en löprunda i solen i alla fall.
 
 
Så jag tog mig ut en sväng, men känslan tidigare stämde, det gick tungt. Avskyr den där känslan - som att kroppen väger bly och benen är stenhårda (på ett negativt sätt). Det slutade på 7 km, 40 min (5.35 min/km-tempo), så det var ju inte så dåligt i mina mått mätt.. Jag tror att jag har dålig koll nuförtiden helt enkelt.. På vad jag orkar, på hur jag ligger i fart och så. Förut joggade jag efter puls, med pulsklocka. Men nu när jag inte har det, utan bara kollar rundan på mobilen i efterhand så får jag gå bara efter hur det känns just när jag springer. Och då är det hur lätt som helst att pressa på lite för mycket ett tag - så att det inte håller så länge. Och så får man sakta ner, och när man vilat upp sig går man (omedvetet) upp igen i fart trots att man borde hålla igen. Som ett värdelöst intervallpass.. - Tightsen var bra i alla fall för den som undrar: bra tryck över lår och rumpa, med rätt grovt - men stretchigt - tyg, som jag ville ha ut av dem.
 
Näe, nu är det dags att ta tag i detta. Bort med några kilon så kroppen blir lättare, ett program att följa där man kan bygga upp och hålla i och styrka för bättre stabilitet i min spagettikropp. ......Hur många gånger har jag skrivit detta nu ..? :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0