Lördag

Hej hej.

Igår kväll var det vitt ute och snön yrde. Vid midnatt gick vi ut och lekte med Leia i snön (och försfrös händerna lite) för att det var så mysigt. Man hade ju förhoppningen att det skulle se likadant ut idag, med möjligen lite mer snö. Men icke. Blött, regnigt, kallt och plaskigt är väderleksrapporten för lördagen. Karlstad är ju som sagt inte toppstället om man vill ha snö, men ändå kan man inte låta bli att hoppas lite lite.

Om någon var in och kikade igår så satt jag och pysslade en hel del med utseendet här i bloggen. Tog hjälp av min datakunnige Björn och det jag ville ändra ändrade vi ju.. men det kändes inte bra, blev inte så nöjd, så jag tog tillbaka den här valbara mallen för utseendet i bloggen. Får se om jag lyckas få upp något annat.. Åtminstone någon snygg bild i headern och någon egen bakgrund om inte annat.

Sitter och fnurlar lite på skolarbete för tillfället, kikar runt och läser om "theory of mind" hos djur.. Dvs. om djur har förmågan att tänka sig in i vad andra individer kan ha för intentioner. Ska skriva om några tillfällen då detta skulle kunna vara användbart för ett djur (när skulle det inte vara det för ett socialt djur?) och ja.. fördjupa oss i detta. Hade varit en väldigt enkel uppgift om man bara skulle komma på när det är fördelaktigt att ha förmågan.

Ikväll bakar vi ihop ett par pizzor och egen pizzasallad är det tänkt.
Jag har blivit smått såld på True blood, så det blir en massa sånt under helgen också förhoppningsvis. Och lite andra filmer. Och skola. I sista hand förstås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0