Torsdag - Bra dag.

Hejsan svejsan.

Leia i snön förra veckan.. (hon har såna jättemuskler på rumpan - ska det vara så? Förstår inte var de kommer ifrån.. alla skutt och hopp i skogen kanske?)


Idag är jag på bättre humör. Dagen började sådär, men sen kom man igång. Björn satte fart på mig så att jag gjorde skola hela förmiddagen - jätteskönt att komma förbi den första spärren. Sen tog jag och Leia en lång lunchpromenad i snön, det var så fint och mysigt ute och Leia har inte gått så bra som hon gick idag på nästan ett halvår med mig! Hurra! Jag tror inte att något vänt, men det kan ju vara påväg eller hur? Väldigt skönt att inte behöva flyga som en vante efter buffelhunden.
Fick ett paket från Nelly, med ett skopaket i, som brevbäraren hade pressat in i vårat postfack - fick kämpa länge med det måste jag säga. Men iaf, det innehöll ett par svarta TOMS skor - de är så himla sköna! De kommer att användas mycket i sommar har jag en känsla av. När man köper ett par så skänker toms ett par till behövande barn, vilket ju inte är negativt iaf.
Här är två andra par som jag inte skulle tacka nej till, såå snygga:

















(Om någon någonstans ser dessa färger säljas så säg gärna till!)

Idag skulle jag har tränat powerstep, men har ont i halsen. Det är så himla typiskt! Har man kommit igång med träningen så slår det aldrig fel - ett par veckor och förkylningen sitter där den ska. Tänker ta det lugnt resten av kvällen och hoppas på att jag är piggare imorrn så jag kan gå på ett styrkepass.
Resten av dagen blir det lite mer skolläsning, bullbak och matlagning. Hej hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0