Onsdag - Slö.. Lat.. Seg.

Något av ovanstående måste jag säga att jag varit denna vecka hittills. Jag har inte fått speciellt mycket vettigt gjort, har mest slappat ju. Sett filmer, surfat runt, kikat lite här och lite där. Tränade gjorde jag i måndags iofs, men det har ju inte med skola att göra. Ville testa ett av step-passen då jag tänkte köpa ett kort för att träna ett annat pass en gång i veckan, men har man tillgång till massa pass så vill man kunna variera och testa och sånt. Gratisvecka som det är så gjorde jag så. Tycker nog att mina step-taker satt kvar någotsånär trots att det var över ett och ett halvt år sen sist. Får se om jag testar ytterligare ett pass imorgon eller övermorgon kanske. Träningsvärken sitter i än - jag har inte tränat på hundra år och det var sjukt jobbigt i måndags.

Har hittat massa massa fina kläder överallt på internettet - blir tokig, som fattig student kan man inte köpa allt man ser.. Det kan man iofs inte annars heller, men de få tusenlapparna man får i månaden räcker inte långt. Speciellt inte när man har både hund och bil också. Nåja ett par beställningar har det faktiskt blivit och behåller jag något så måste jag visa, speciellt från en av sidorna, som jag faktiskt hittade idag först. Så himla snygga grejer och på rea även. Ja, det gjorde dem inte billiga då det var märken som i vanliga fall är svindyra, men det var överkomliga priser tycker jag. Här är den sidan.

Idag brummade jag och Leia iväg till frödingstenen igen och gick vår runda där. Det var djup snö och inte speciellt mycket spår så det var rätt tungt att gå, men Leia hade det kul och sprang och tokade. Vi har det lite jobbigt med henne nu, hon testar oss om och om igen - vissa dagar får vi säga åt henne att gå ner från soffan närmare 20 gånger - hon morrar och visar tänderna när hon inte gillar att man flyttar henne ner från soffan och för mig drar hon massa i kopplet. De där attackerna mot våra händer utomhus börjar komma tillbaka också. Men men, det är väl bara att bita ihop och vara konsekvent, vi försöker att inte reagera alls när hon ska låta farlig (vilket vi ju inte tycker att hon är - så många bett man fått i lek så betyder det inget farligt med hennes tänder för mig) och jag försöker att aldrig dra tillbaka henne i kopplet när hon drar, utan väntar tills hon kommer till min sida igen. Jag tror det kommer att bli bättre! En sak jag inte tror blir bättre är hennes hårande dock - hon lossar mängder av hår och i och med hennes korta päls så faller ju allt bara rakt ner, det är ju inte så att man kan kamma bort det då och då. Yes, då var jag färdig vid klagomuren. Nu ska jag försöka göra liite vettigt iaf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0