Måndag - Sjuk

Hej hej.
En sak som verkligen inte passar ihop med fint väder är en förkylning. Jag fick ont i halsen i fredags och det har mer och mer gått över till att bli en riktig förkylning. Så nu sitter jag här med snoret rinnande och täppt näsa samtidigt, plus en irriterande hosta som visar sig mer och mer. Å! Jag som ville passa på och ta till vara på min sista lediga vecka.
Idag var jag på "introduktion" på konserthallen iaf. Inte för att man fick veta något nytt om det gamla stålverket, men det är ju alltid bra att fräscha upp sitt minne. Inget drogtest idag - som det ju alltid brukar vara - men jag har för mig att de sist bara slumpade fram en del som fick åka upp även på slumpmässiga tider. Självklart slumpades jag fram då, så man får ju hoppas att man slipper den hemska lilla kisskoppen detta år. Det ska bli spännande att se hur de har byggt om nere på förrådet iaf, kan tänka mig att det är bättre stämning och trevligare när alla är tillsammans än som när de var uppdelade. Jag hoppas det iaf.. Så man slipper höra det obligatoriska gnället :)
Igår hade vi gillning och fika här hemma, riktigt mysigt med alla samlade då både mormor och syster+Greppskalle kom förutom mig, Björn och mam + pap. Och Leia och Molly (systers katt) då såklart.
Imorgon kommer resten av familjen hit (en del av dem iaf) från Uppsala och stannar ett tag, kul! Jag hoppas att det kommer att gå bra för Leia att det blir fullt hus, då hon kommer att bo här medan Björn är på Peace and Love. Men det tror jag. Även om hon skulle bli lite upptrissad så skulle det nog lägga sig då ingen av dem är speciellt "på" på henne förutom brorsan. Och han får skylla sig själv ;)

Här kommer ett par bilder från midsommar (vi åkte till Torsåker på fest), på hur rolig Leia tyckte att jag var på midsommardagen och en bild på vad jag gick ut och pysslade med för ett tag sen när jag trotsade förkylningen.








Kommentarer
Postat av: Angelica

Drogtesterna är obligatoriska för alla sommarvikarier, men det är meningen att de numera ska ske med kort varsel när man minst anar det ;)

2010-06-30 @ 10:19:58
Postat av: Weronika

Ahaa - jag förstår! Attans då.. :P Undrar om det kanske var SÅ det var då sist också isf? Mycket möjligt..!

2010-07-01 @ 17:29:58
URL: http://weronikag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0