Tisdag - Orange + mossbrun

Jag ser hemsk ut i håret för tillfället.. I lördags slängde jag i en avfärgning då jag känner att jag inte orkar hålla på och färga håret mer. På ett bra tag i alla fall. Så jag ska försöka få till en färg som är så nära min egen att jag inte behöver färga mer.. mer än på sin höjd lite slingor eller nåt så att färgerna går ihop med varann. Utifrån rubriken kan man ju tänka sig hur jag ser ut. Och den ljusbruna färgen jag ska färga med nu ska man inte ha i efter en avfärgning förrän någon vecka senare.. Men sen tänkte jag att jag får stå ut med att vara ful i håret ett tag.. För sen slipper jag allt färgande förhoppningsvis och då är det värt "lidandet" en stund.

Snart har vi tenta i naturvårdsbiologin. Imorgon är det redovisning för vårt lilla fjällrävsarbete och sen är det totalfokus på tentaplugg. Får se hur det går.. Jag har inte läst alls i kursboken än, så jag känner mig ganska efter ärligt talat.. Men i helgen ska Björn iväg på Lan så jag kommer nog att få en del tid till det!

Annars är allt som vanligt. Leia hårar sjukt mycket, jag städar sjukt mycket. Björn och Leia är ute och springer. Jag tränar ibland.
Nu ska jag se om det går att väcka de två..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0