Setting forth

Nu blir det en snabbuppdatering här med läget och senaste träningen. -Vi håller på och fixar här hemma med tvätt, skoluppgifter, packning och annat innan vi packar in oss i bilen och åker till Hofors.

Egentligen borde jag sitta hemma och skriva skriva skriva arbete nu, men det går inte att få ut något bra när man stressar och sitter i princip dygnet runt och försöker koncentrera sig. Jag har gjort det några gånger och det är så mycket jag hade kunnat göra bättre om jag bara tagit det lugnare. Jag har av någon anledning hamnat lite halvt efter i uppgifts- arbetesinlämningen i skolan och har tänkt att jag ska komma ikapp - men jag tar det ändå i en lagom takt. Även om det är inlämningsdatum som gäller så har man alltid hela kursperioden på sig och jag vill hellre lära mig något, än att passa varenda litet datum till punkt och pricka. Självklart strävar jag efter att lämna in i tid och det gör jag såklart oftast men det går inte alltid och just nu har det blivit ett par sena inlämningar. Jag får se det positivt; jag har ju ändå lämnat in överhuvudtaget!

Träning!

Har inte mycket att dokumentera, har inte haft ork eller tid till träning senaste två-tre dagarna..
Onsdag: Styrkepass 60 min. Egentligen var det 75 min, men detta pass hade så himla lång avslappning/strechtid (vilken annars brukar vara ca 7 min av 75 min-passen) så det blev 60 min. Gick bra, men som jag skrivit tidigare: tränar jag mer kondition så blir det tydligt att jag inte orkar lika mycket på styrkan och att lägga på och öka med vikter med jämna mellanrum är inte att tänka på. Jag är nöjd ändå!

Nu ska jag fortsätta här så att vi kommer iväg någon gång. Glad påsk!

Leia med sin lindade tass. - Kanske ett besök i Hofors får fart ordentligt på läkningen? Man vet aldrig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0