Hunden tränar ägaren

I senaste numret av Hundsport (SKK:s medlemstidning) finns en skämtsam artikel av Ursula Wilby som är skriven som om en hund ha skrivit den. Den handlar om hur hunden kan köra olika träningsmoment med sin ägare. Jag tycker att den delvis var riktigt rolig då man kände igen sig ganska bra. Speciellt ett stycke som handlade om att störa i tv-tittandet:



"Trött på det eviga tv-tittandet?
Hösten är tiden då trista långserier startar och ägarna tycks tillbringa halva sina liv i soffan framför dumburken. Och hur kul är väl det på en skala? Inte alls! Men visst hade det varit roligt om du i alla fall kunnat få tillgång till ett grisöra eller märgben att fördriva tiden med?
Detta är faktiskt ett väldigt enkelt problem att lösa. Sätt dig precis framför teven och avvakta.
Givetvis kommer dina ägare att försöka komma billigt undan genom att bara be dig gå och lägga dig, eller helt sonika fösa undan dig. Var inte för envis i det här läget utan låt dom tro att dom har lyckats.
Vänta sen tills dom har satt sig till ro igen och upprepa proceduren. Igen och igen..
Till sist kommer dom själva till insikten att ett smarrigt ben eller ett gott grisöra säkerligen skulle kunna hålla dig sysselsatt. Och det har dom ju så himla rätt i
!"


- Detta är precis vad Leia pysslar med då och då. Vi sitter och tittar på någon spännande film, och plötsligt täcker ett hundhuvud halva tv:n och man tittar in i ett par bruna ögon istället. Och jaa, ibland kommer man ju faktiskt på den briljanta idén om att hon kanske skulle få ett ben att tugga på.. Mitt i prick alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0