Helgen

Då var det snart schlutt på söndagen. Ganska trevlig helg har jag haft, trots en ständig pluggstress som lurar i bakhuvudet. Meen meeen. Fredagen vet jag inte vad jag gjorde (hoppas något vettigt?) förutom träningen och middagen.. Ja just det, såg filmen Mansfield park på kvällen - älskar såna där brittiska 1600-1700-1800talsfilmer, där man måste gifta sig med ett bra parti, annars blir familjen urfattig och så vidare ni vet. Fastnar alltid för dem.

Jaja, på den snöiga lördagsmorgonen var det dags för Naturkompaniets magasinjakt igen! (skattjakt efter presentkort och lite andra prylar i hela landet) De lade ut koordinaterna klockan 8 på morgonen, alltså ingen sovmorgon, och vi var på plats på närmaste ställe - bäverdalen nedanför Alsters herrgård! - typ 10 över 8 tror jag. Koordinaten visade mitt i vattnet, vilket inte riktigt kändes rätt i den kylan som var. Den lutade dock lite åt andra sidan stranden mer, så Björn vadade över och letade runt medan jag hejjade på från andra sidan. Det kom fler och fler som letade, och en tjej gick till och med i och badade, medan hon kände sig fram på bottnen med fötterna! Hua. Hon fick sällskap av Leia som simmade över fram och tillbaka ett par gånger också, tokhunden. Hon verkade dock ganska road av det tills hon började frysa efter kanske trekvart. Då hade ingen hittat något så vi gav upp.. Det visade sig idag att någon har hittat det, utan att rapportera in det, och jag tror faktiskt att det hände innan koordinaterna ens lades ut, av en slump kanske.
Lördagen fortsatte med storstädning och tvätt, som vanligt - en rask kvällspromenad på Sörmon - och avslutades med filmen The descendants, vilken var helt okej, men inte så mycket mer.

Söndagen började ganska tidigt också med en tripp till katthemmet med grannen. Efter det tog vi hundarna på en promenad. Grannens lille chihuahua är lite osäker och måste träna på att umgås med okända stora hundar, och hans skällande avtog ganska snart! Leia, som också är osäker, måste ju egentligen också umgås mer med hundar, men hon var rätt ointresserad av lillen, vilket var ganska väntat, hon brukar inte bry sig speciellt mycket om småhundar. Men det var nog en bra promenad får båda två! Efter det pysslade jag med skola, lagade tacos när Björne kom hem från vårens första cykellopp som han kört och åt lite mer kladdkaka. Sen tog jag och Leia oss ut på ett intervallpass på 7-8 km också. Första halvan flög jag fram, medan andra halvan gick segt tills jag fick riktigt ont i magen. Det glömde jag dock bort i slutet när det kom några coola grabbar på cross och fyrhjuling och höll på att köra över oss. Förbannad som sjutton blev jag då de inte hade haft en chans att stanna om det varit ett barn i vägen, vilket inte var helt osannolikt att det hade kunnat vara. Även under denna tur träffade vi på en vovve, denna gång en lös rottweilerhane som dreglade och ville åt Leias rumpa (jag tror hon ska löpa snart igen). Leia var gansa lugn då också, men när jag sa åt honom att gå hem (vi stod mitt på bilvägen) så "hjälpte" Leia till ganska bra tyckte hon nog.
- Ja det var denna helg i ganska noga format. Nu blir det nog sängen för min del, ska tillbaka till mina små djur och stereoluppen hela dagen imorgon. Hej hej.

Glada människor, trots kylan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0