Snöigt utegym

 
Alltså, myset som är ute nu? Det har snöat konstant i två dygn, och "hej mitt vinterland" är här nu. Har tagit två långa promenader med hundtjejen (som är snöbuslycklig) under dagen, trots att jag egentligen inte haft tid mellan storstädning och annat. Och har nästan fått endorfinkickar av att promenera. Eller ja, det kanske var mer lyckorus över hur träden är alldeles tunga av snö.. - Sen, när Björn äntligen kom hem, till mig och hundarna (vi hade besök av Nero under kvällen!), så joggade jag bort till utegymmet. Massa snö, halt här och där, en hel del konstig extra tyngd av tung snö på övningarna idag, och inte så kul att lägga sig ner och bänkpressa eller stå i planka.. men det gick, och jag tänker att jag blir mindre träningskräsen av sånt kanske. Det kändes att det var länge sen (över en vecka!) som jag körde styrka - och så får det inte vara, för det verkar inte funka. Eller så var jag bara trött idag? Vet ej.
 
Ett översnöat, öde utegym
 
Imorgon får vi besök hela dagen, så jag ska upp tidigt och baka. Lyssna på julmusik och baka lussebullar! Har förberett med att koka mjölk och saffran och ställa i kylen, testar det - det ska ju ta fram saffranssmaken mycket bättre har jag förstått.. Det återstår att se.
 
Smickrande ljus där på det där utegymmet.. /mvh the ghost

Kommentarer
Postat av: Monika

MYYYYYYYYYYYSIIIGT!! jag ska också bara lussisar idag!

Svar: Ja, supermys. Till och med Björn började sjunga med i julsångerna när han vaknade av dem.. :) Vet dock inte om saffranssmaken kom fram mer - men det blev riktigt bra bullar med riktigt bra saffranssmak - så kanske? Gulare blev de iaf!
Weronika

2012-12-01 @ 09:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0