Snart slut

Hoj hoj.
Jag har svårt att skriva här ibland. Bara för att allt är så virrigt och spretigt och blandat tror jag - det blir så meningslöst. Jaja, det får fortsätta så tills jag hittar något jag trivs med.

Igår var jag på mitt sista pass på kauif. Nånsin tror jag. Det var tc-core. Jag skrev ju förut att jag innan sommaren skulle ha som mål klara spinna en timme, men det struntar jag i nu. Tc:n (teamcycle) igår var en halvtimme, det får räcka! Tror inte att jag hade klarat mer heller. Däremot börjar löpningen kännas underbart fin trots att jag förutom i onsdags inte hade joggat på över två veckor. Jag tappade verkligen det lilla jag höll igång med löpning efter vårruset. Men nu är det dags att ta tag i detta! Midnattsloppet närmar sig och så även lidingöloppet (som jag ännu inte har någon startplats i - men ja, snart så!).

Nu ska jag ta mig till skolan snart och pyssla lite i excel och försöka få till något som är vettigt. Ikväll ska jag städa, imorgon tvätta och packa, och på söndag bär det av mot Hofors i vår då överfulla bil. Börjar jobba på måndag. Jepp.

Önskar att mina dagar de närmaste två månaderna kunde se ut såhär istället.
-Men då tjänar man ju inte storkovan heller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0