Hundpromenader i vårsolen

Igår var det riktigt varmt ute i Karlstad, och första dagen jag riktigt kände vår i luften med dofter, temperatur och känsla. Skogen luktade verkligen skog, vindarna var ljumma och det vårpirrade liksom. - Idag var det kallare - kanske 6-7 grader - och blåsigare, men väldigt vårigt ändå. Leia blir sådär småseg, men ändå pigg och glad på samma gång, och flummar runt lite extra.

Några foton har jag tatt.. 

-bekymrade rynkpannan-


På de flesta ställen i skogen är det torrt, kanske finns det bara någon isfläck kvar på sin höjd..


..medan det, på vissa väldigt skuggiga ställen, finns en del is kvar. Just på denna iskana har jag blivit galen på ett antal gånger denna vinter - samtidigt som Leia glatt halkar omkring istället och funderar varför jag plötsligt smyger fram så sakta. 


Kanske syns dåligt, men videt har börjat slå ut!


Och i brist på is och snövallar letar Leia upp andra trevliga saker att gå på, såsom murar, stora stenar, stockar och liknande. Till och med en högre trottoarkant kan vara kul. Ju högre upp hon hamnar, och ju vidare utsikt, deso bättre tror jag att hon tycker. Sen att Leia gillar olika underlag som is, vattenpölar, sand, jordhögar osv. vet jag faktiskt inte alls varför, men det är ju bra än att det skulle vara tvärtom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0